Fin dugnadsinnsats

Første helga i mai var det stor dugnad på golfbanen. Rundt 40 medlemmer deltok og gjorde seg fortjent til både kaffe og vaffel. Blant dem var Ella Nathalie Brun og Malin Østmoen Bjørnes. Jentene gjorde full vårrengjøring av juniorhuset. Der håper de på mye aktivitet framover. Juniorgruppa vokser og teller snart 40 gutter og jenter med stort og smått. Nå håper jentene og få lov til å male huset innvendig med lyse farger og å henge opp bilder i huset.  Da blir det mye trivligere å være her, sier de.

Nye merkevegger 

Ett av dugnadsoppdragene foregikk bak drivingrangen. Her ble det snekret nye merkevegger. Seks merkevegger skal skråstilles på 60, 100 og 140 meter. Tre på hver side av huset på drivingrangen. De solide veggene kommer i tillegg til dagens oppmerking som følger midten av banen. 

Nytt strøk på platting

Marit Stenhammer, Finn Johansen og Jørn Ivar Solberg var blant dem som bidro til at plattingen foran klubbhuset fikk et nødvendig strøk med beis. Rundt dem var det også stor aktivitet med raking og bortkjøring av lauv og kvister.  Og etterpå var det som nevnt kaffe og vafler. 

Så er det å håpe at værgudene snart spiller på lag med alle som verker etter å ta banen i bruk. Den trenger både varme og vann nå for å få det rette grønnskjæret. 15 mai kan være en dato å se fram til.

 

 

 

Utskrift