Strøkent

Ikke uten grunn er både sportslig leder, Sivert Sende Skotvold (bildet) og daglig leder, Frode Brun stolte av banen for tida. Ikke minst greenene er i utmerket stand - tette og jevne. Nå gjennstår bare litt ekstra på fairwayer og teesteder før banen er i helt perfekt stand. - Vi har fått mange lovord om banen den siste tida. Ja det er vel kanskje vi som jobber her som er litt kritiske, sier Frode.

Teestedene har vært sene i år, noe som skyldes lite nedbør. Men nå er disse også i farta. Været vi har hatt de siste dagene med vekselsvis regn og sol er jo helt perfekte, sier Frode som skryter av flinke banemannskaper.

Flere og flere oppdager golfsporten og banen i Elverum. Mange tilreisende kommer også. Vi har hatt  rundt 25 prosent flere golfrunder nå enn på samme tid i fjor, som også var et godt år, sier han.

Juli blir ellers en travel måned på banen med en rekke store og små turneringer. I tillegg til  økende besøk av greenfee gjester og medlemmer. Og slik banen nå framstår har mange god grunn til å glede seg.

 

Utskrift