Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Overnatting

Elverum Golfklubb samarbeider med Thon-hotellene i Elverum, Thon Elgstua og Thon Central Elverum. Hotellene tilbyr golfpakker, hvor du får overnatting, frokost samt greenfee hos Elverum Golfklubb for kr 1090,- per person i dobbeltrom. Under finner du mer informasjon om hotellene, og nederst på siden er brosjyre for golfpakken vedlagt. Vi håper du besøker en av Norges beste skogsbaner, Elverum Golfklubb. Thon-hotellene på Elverum gir deg den beste hotellopplevelsen og prisbelønt frokost.

Elgstua Hotel

Velkommen til  Elgstua hotel, hotellet som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost for fjerde år på rad! Elgstua Hotel er et moderne konferanse- og møtehotell bygget i tilknytning til tradisjonsrike Elgstua Kafé, på Elverum. Det er lett å finne oss på veien mellom Oslo, Trondheim, Hamar, Trysil, Kongsvinger og Sverige og det er kort vei fra Oslo Lufthavn.

Her finner du Restaurant Jaktlaget med en fristende meny, satt sammen av lokale råvarer. Jegern Bar ligger i lobbyområdet, her kan du slappe av i varmen fra peisen. Vi tilbyr Elgtråkket Treningsrom, gratis WiFi og gratis utendørs parkering. Vårt moderne hotell er perfekt både for ferie og forretninger. Vi har konferansesal og møterom i ulike størrelser, samt selskapslokaler for alle begivenheter. Gangavstand til offentlig kommunikasjon.

Elverum Golfklubb har en av Norges fineste 18-hulls skogbaner. Vinterstid er det milevis med nypreparerte langrennsløyper for både klassisk og skøyting. Sommerstid kan du løpe eller sykle på stille skogsbilveier og stier over åpne furumoer.

Det er gangavstand til to av Norges mest besøkte museer, Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet. Nærmeste nabo til hotellet er Terningen Arena – en moderne campus for Høgskolen i Hedmark, storstue for Elverum Håndball, en av landets flotteste turnhaller, klatreanlegg, konsertsal, utendørs anlegg for friidrett, fotball, tennis med mer.

Hotel Central Elverum

Hotel Central Elverum har fått en helt ny fremtoning etter en omfattende renovering.  91 lekre og lyse gjesterom har fått nye bad, i tillegg har hotellet fått nytt kjøkken. Et moderne treningsrom. Vi vil på lik linje som med søsterhotellet vårt, Scandic Elgstua, ha et engasjert og smilende personale. I  Restaurant To Runde Bord sørger et fagkompetent og kreativt kokkelag for spennende matopplevelser. Hos oss står vertskapsfunksjonen i høysete, der du som vår gjest får de gode gjesteopplevelsene.

Vi har fått en elegant lobbybar, Tømte Glass. Her kan du nyte spennende smaker fra regionale bryggerier, norske akevitter og sterkere saker. I NO22 kan du holde et lite lukket selskap sammen dine kjære.

Vi skreddersyr arrangementspakker med alt inkludert, og kan tilrettelegge for en rekke spennende aktiviteter på og utenfor hotellet. Vi har konferansekapasitet til 350 personer. Prosjektor i alle seks møterom.

Det er enkelt å komme seg til oss med både bil, buss og tog. Vi ligger strategisk på veien til Oslo, Trondheim, Hamar, Trysil, Kongsvinger og Sverige. Det er ca. 15 minutters gange fra tog- og busstasjonen. Det er ca. en time med bil fra Oslo Lufthavn, og buss- og togforbindelsene er også meget bra. Vi tilbyr parkering utendørs og i parkeringskjeller.

Fra oss er det gangavstand til to av Norges mest besøkte museum, Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseest. Elverum Golfklubb er også like i nærheten og du kan spille på en av Norges fineste 18-hulls skogbaner. Du kan også utfordre kjøreferdighetene dine på Vålerbanen, NAF Trafikksenter. Vinterstid er milevis med langrennsløyper for både klassisk- og skøyteteknikk alltid nykjørte. Eller hva med en runde på Bowling1.

 

Vedlegg:
Last ned denne filen (Elverum_Golfpakke_2022.pdf)Elverum_Golfpakke_2022.pdf[ ]2727 kB

Utskrift

 • Rema 1000
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • CocaCola
 • Bowling
 • Bakken
 • Forestia
 • Tunet