Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Nyhetsarkiv

Klubbmesterskap med flotte prestasjoner

Klubbmesterskap med flotte prestasjoner

Mange flotte og spennende dueller i strålende vær  under årets klubbmesterskap, siste helga i august. Her er noen av de beste samlet etter premieutdeling: Anders Berggren, vinner av juinor herreklassen, Erik Nygård, vinner av herrer senior, Simen Falk Larsen, vinner av herreklassen og Frode Brun, vinner av match herrer. Foran fra venstre Eva Neskvern, vinner av damer senior, Nathalie Brun, vinner av junior dameklassen og Marianne Ullriksen, nummer to i dameklassen. Her vant Veslemøy Heramb.

Les mer

Velkommen til ny attraksjon

Velkommen til ny attraksjon

Elverum og ikke minst Elverum Golfklubb har fått en ny flott attraksjon. Nå ligger en flunkende ny 9-hulls minigolfbane klar for spill. På bildet er daglig leder i klubben, Frode Brun sammen med de to flinke svenske banearbeiderene Anders Carlsson og Martin Straschmann fra City Golf Europa. - Jeg håper at det nye tilskuddet vårt vil skape engasjement, mye moro og lokker nye grupper opp til Starmoen, sier Frode. 

Les mer

Slutt for i år

Slutt for i år

Så var golfsesongen over på Starmoen for 2021 (bildet tatt 7 november). Det har vært en lang og flott sesong med en god bane og mange på kurs og på besøk. På tampen av sesongen rakk klubben også å ferdigstille en flott minigolfbane som sikkert blir en fin tilvekst til det som ellers skjer. Nå skal banen få en velfortjent hvile, forhåpentlig under et stabilt snødekke, til vårsola atter skaper liv både på og rundt banen. 

Les mer

Sterk NM-innsats på hjemmebane

Sterk NM-innsats på hjemmebane

Elverum Golfklubbs herrelag kom på en flott 2. plass da lag-NM i 2. divisjon ble arrangert på Starmoen helga 17-18 juli.  Herrelaget stilte med Arild Askeland, Frode Brun, Sivert Sende Skotvold, Pål Sønsteby og Victor Nybråten. I herreklassen deltok 17 lag. Damelaget kom på en fin 5. plass blant åtte deltagende lag.

Les mer

Stor suksess

Stor suksess

For 11 gang har ildsjell Tore Gunnar Ruud stått i spissen for en svært vellykket Kiwi-turnering. De siste årene i godt kompaniskap med Coca Cola og Morten Brennemo. Turneringen samlet turnerings-årsbeste med 86 deltagere og de var for første gang var fordelt på fem klasser.  Her er vinnerene: bak fra venstre Rune Midthun - klasse C, Arild Askeland - klasse A, Tom Grinaker - klasse C. Foran Eva Neskvern som vant klasse B og Jeanette Cecilie Bråthen som vant klasse E. For ordens skyld - alle klassevinnerne fikk like fin premie som Arild.

Les mer

Golfjenter fra Innland møttes i Elverum

Golfjenter fra Innland møttes i Elverum

Rundt 40  jenter fra golfklubber over hele Innlandet møttes i Elverum en flott torsdag i begynnelsen av juli. Ei uhøytidelig og artig samling hvor golfjentene i Elverum sto som flinke arrangører. Jentetreffet fortsetter Innlandet rundt med blant annet Mjøsen og Toten som kommende arrangører.

Les mer

Elverum golfklubb har blitt en del av

Elverum golfklubb har blitt en del av "et slag om gangen"

Golf Grønn Glede på Elverum golfklubb har inngått et samarbeidsprosjekt med foreningen "Et slag om gangen".

Les mer

Strøkent

Strøkent

Ikke uten grunn er både sportslig leder, Sivert Sende Skotvold (bildet) og daglig leder, Frode Brun stolte av banen for tida. Ikke minst greenene er i utmerket stand - tette og jevne. Nå gjennstår bare litt ekstra på fairwayer og teesteder før banen er i helt perfekt stand. - Vi har fått mange lovord om banen den siste tida. Ja det er vel kanskje vi som jobber her som er litt kritiske, sier Frode.

Les mer

Nå tar Stine over

Nå tar Stine over

Selv om Tove Glorvigen nå gir seg som leder for Golf Grønn Glede i Elverum er det på ingen måte slutt på det flotte og viktige tilbudet. En svært motivert Stine Wasenius Dahl tar over. Her er begge to foran noen av årets deltagere i Golf Grønn Glede.

- Kanskje blir det litt som å hoppe etter Wirkola, sier Stine med et smil. - Vi kunne ikke funnet en som er bedre enn deg, slår Tove fast.

Les mer

Scramble på en søndag slo an

Scramble på en søndag slo an

Scramble er en velprøvd og populær turneringsform i Elverum Golfklubb på onsdagskvelder. Nest siste helga i juni ble scrambleformen med to-mannslag prøvd ut på søndag og hele 66 spillere var med. Her var både erfarne og helt ferske spillere med, i tillegg til 16 flinke juniorspillere. Denne gjengen slo ut først søndag .Fra venstre Egil Wold Ringsø, Anders og Lars Berggren og turneringsleder Henning Myrer. Vinnere ble Morten Solberg og Erik Halberg. Gratulerer!

Les mer

Flaggdag og sesongåpning

Flaggdag og sesongåpning

Sesongen på Elverum golfbane er i gang og startet med en ordentlig "flaggdag". Tre av de 45 som stilte opp i Flaggturneringen var Reidar Søberg Berntsen, Kent Øverby og Trygve Toskedal Larsen.  Flagget måtte settes ned når alle tildelte slag over 72 var brukt opp. Morten Wallace kom lengst. Han rundet ved klubbhuset og ga seg ikke før han nådde greenkanten på hull to for annen gang. Anteja Solberg og August Solberg  ble nummer to og tre etter også å ha slått ut på hull to.

Les mer

Golf-Norges ildsjel 2020

Golf-Norges ildsjel 2020

Klubbens mangeårig leder av Golf Grønn Glede, Tove Glorvigen er nå svært velfortjent satt pris på i nasjonal sammenheng. På klubbens årsmøte nylig ble hun tildelt Norges Golfforbunds Ildsjelpris for 2020. Prisen er på 25 000 kroner og pengene skal brukes til aktiviteter i klubben som "Årets ildsjel" brenner for. - Det kom helt overraskende, sier en glad prisvinner.

Her er golfforbundets begrunnelse for at akkurat Tove fikk prisen i 2020:

Les mer

Turneringsdugnad

Turneringsdugnad

Klubbturneringer

Kjære medlem! 

Elverum golfklubb ønsker å være en foregangsklubb på å ha medlemmet i sentrum og legge til rette for at du som medlem får den beste opplevelsen. Vi har derfor et sterkt ønske om å få satt opp en banevert på årets turneringer.

Les mer

Åpen range

Åpen range

- Dette er da fryktelig moro, mener Berit og Svein Kjellman. De var blant de aller første som slo ut da drivingrangen åpnet mandag. De første slagene tydet også på at her er det mye å glede seg til. Begge er forøvrig nyinnmeldte i Elverum Golfklubb etter at de nylig flyttet til Elverum. Nå håper de å tilbringe mye tid på banen framover. 

Les mer

Fin dugnadsinnsats

Fin dugnadsinnsats

Første helga i mai var det stor dugnad på golfbanen. Rundt 40 medlemmer deltok og gjorde seg fortjent til både kaffe og vaffel. Blant dem var Ella Nathalie Brun og Malin Østmoen Bjørnes. Jentene gjorde full vårrengjøring av juniorhuset. Der håper de på mye aktivitet framover. Juniorgruppa vokser og teller snart 40 gutter og jenter med stort og smått. Nå håper jentene og få lov til å male huset innvendig med lyse farger og å henge opp bilder i huset.  Da blir det mye trivligere å være her, sier de.

Les mer

Høst og Negelspretten

Høst og Negelspretten

Det er så definitivt høst når Negelspretten står på helgeprogrammet. 50 herrer og 13 damer stilte opp i grått, men mildt høstvær. De to glade vinnerne ble  Kjersti Ruud og Erlend Eggen Persgård. Dermed går det mot slutten av årets sesong, men banen vil fortsatt være åpen for spill. Neste helg er det forøvrig klart for Høstlauget - en scrambleturnering med tre spillere på hvert lag.

Les mer

Golf med ablegøyer

Golf med ablegøyer

En ny turnering - Innlandet Open - ble testet ut på banen vår 26. september. Her møtte vi utfordringer de fleste av de 74 spillerne aldri hadde prøvd før, som her på hull 13 hvor alle utslag skulle slåes med ei kølle med et løst ledd. Uvanlig men artig mener Lars Heramb, Arnt Lundemo og Bjørn Steinar Bjørnes som ikke har ei slik kølle i bagen til vanlig.

Les mer

Rekordstort Spleiselag

Rekordstort Spleiselag

Det var svært folksomt ved klubbhuset, første lørdagen i september,  da den sjuende utgaven av scramble-turneringen Spleiselaget ble arrangert. 116 deltagere fordelt på 29 lag - ny rekord! Folk koste seg på en flott dag og skaffet samtidig mange penger til klubbkassa. Her har Frode tatt bordet til hjelp for å nå ut til alle med informasjon før start.

Les mer

Vant årets største turnering

Vant årets største turnering

Årets Kiwi/Coca Cola turnering samlet rekordmange spillere (93) under noe utrygge værforhold. Men når den første timen var unnagjort var også de fleste regnbygene borte. Sola tok over og det ble svært så trivelig. Vinnerne ble tilslutt: bak fra venstre Ole Jonny Nordeng( A-klassen),Liz Helen Flyen Kvamme (D-Klassen), Anteja Solberg (C-klassen) og Anders Rune Brendlien (B-klassen). Foran hovedsponsorene Tore Gunnar Ruud, Kiwi og Morten Brennemo, Coca Cola.

Les mer

Srixon tour - Elverum GK

Srixon tour - Elverum GK

 

Les mer

Utskrift

 • Kiwi
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • CocaCola
 • Bowling
 • Bakken