Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Nyhetsarkiv

Overskudd og juniorsatsing

Overskudd og juniorsatsing

Tross plaskeregn og sørpeføre ute hadde 41 medlemmer funnet veien til Forstmann og årsmøtet i Elverum Golfklubb onsdag. De fikk blant annet høre at klubben i 2022 hadde et overskudd på pene 526 000 kroner, et medlemstall ved årsskiftet på drøye 500 og planene om en storstilt satsing  på ungdom gjennom prosjektet "Ung Start".

Les mer

Beste Trippel Paret

Beste Trippel Paret

Det lakker og lir mot sesongslutt og en av klubbens siste turneringer er parturneringen Trippel Par. I årets utgave deltok 26 par og beste ble Sofia og Frode Brun (bildet). Alle parene  fikk prøve seg på tre ulike  konkurranseformer hvor det ble stilt krav til både taktikk og vurderinger runden igjennom.

Les mer

Banestengning og fuglekasserensk

Banestengning og fuglekasserensk

Tirsdag 1. november ble golfbanen stengt for i år etter en lang og flott sesong. Dagen før hadde denne gjengen vært i aksjon og rensket de over 100 fuglekassene rundt omkring på banen. Dugnadsgjengen er fra venstre: Jon Andre Haugen, Sven Erik Nomerstad, Tore Rønning, Tore Gunnar Ruud, Egil Ringsø og Frode Brun. På rundt tre timer var jobben gjort.

Les mer

Klubb i stadig framdrift

Klubb i stadig framdrift

Takket være god økonomistyring, flott dugnadsinnsats og dyktige ansatte både ute på banen og i administrasjonen ser også 2022 til å bli et godt år for Elverum Golfklubb. Golf-Norge hadde et oppsving under corona-sommerene 2020 og 2021 og det var ventet en liten nedgang i år.  Elverum Golfklubb ser ut til å ha kommet seg godt ut av sommeren, også med mer normale tilstander. Det fikk nær 30 frammøtte høre på medlemsmøtet mandag 5. september.

Les mer

Vant flott turnering

Vant flott turnering

Den var tidligere kjent som Kiwi-turneringen, men er nå tatt over av Coca Cola som hovedsponsor. 64 spillere hadde  meldt seg på og de fikk en fin dag på en flott bane. Med sol og lite vind kunne det ikke vært bedre. Her er de fem klassevinnerne. Fra venstre Erlend Jordet (A-klassen), Christian Kvamme (B-klassen), Anders Nyborg (C-klassen), Magnar Bjøntegaard (D-klassen ) og Liz Helen Flyen Kvamme (E-klassen).

Les mer

Endelig seier for

Endelig seier for "Endelig seier"

Kvartetten hadde blitt nummer 2 i "Spleiselaget Open" de to siste årene. I år var de offensive og kalte laget sitt "Endelig seier". Og denne gangen gikk det bra. Gratulerer til Kenneth Bull, Simen Falck Larsen, Trond Sundeng og Morten Håkon Solberg. 92 spillere deltok i strålende vær i årets utgave av Spleiselaget som er en av klubbens mest populære turneringer.

Les mer

Klubbmestere 2022

Klubbmestere 2022

Denne kvartetten tok for seg av klubbmestertitler for 2022. Fra venstre Frode Brun, senior herrer. Ella Nathalie Brun, trippelmester, vant juniorklassen jenter, pluss damer matchspill og dameklassen, Pål Sønsteby,dobbeltmester, vant herreklassen  og herrer matchspill og Tore Rønning,seniorklassen herrer over 70 år.  Ella Nathalie er forøvrig klubbens første trippelmester. Eva Neskvern som vant senior damer, var ikke tilstede på premieutdelingen.  

Les mer

Aktivt på minigolfbanen

Aktivt på minigolfbanen

Flere og flere er i ferd med å oppdage den flotte minigolfbanen som Elverum nå har fått. Elverum Golfklubb har fått en fin tilvekst. Dette er en fin aktivitet til alt fra barnebursdager til sommerfester. Banen er åpen for folk i alle aldere.  På bildet er ansatte ved Heimevernet i gang. De hadde lagt sommerfesten til Starmoen. 45 totalt fordelt på to grupper.

Les mer

Maraton-mestere

Maraton-mestere

For noen år siden gikk tradisjonsrike Marerittet over til å bli Maraton. Turneringen gikk fra å være en singel turnering til å bli en parturnering. Men tre runder på en dag er fortsatt regelen og det betyr start kl 7 om morgenen og avslutning sent på kvelden. Vinnere i år ble Steffen og Morten Håkon Solberg (onkel og nevø). De ledet, om men knapt, fra første til siste runde. Gratulerer!

Les mer

Sommertreffen

Sommertreffen

En av årets mest populære turneringer "Sommertreffen" holder så absolutt stand. Med 72 deltagere, mange fine premier og mye godt spill på en for tida prektig bane, ble det en fin juli-lørdag. Spillerne var delt inn i fem klasser og her er årets treff-vinnere, fra venstre Espen Staff (E-klassen), Anita Slettvold (D-klassen), Hanne Sønsteby (C-klassen), Kenneth Bull (B-klassen) og Steffen Solberg (A-klassen). Gratulerer!

Les mer

En fryd for øyet

En fryd for øyet

Vi har ennå ikke rundet midten av juni, men banen framstår alt i topp stand. Daglig leder i klubben Frode Brun  sier han ikke kan huske sist den var kommet så langt i veksten på dette tidspunkt av sesongen. Særlig er greenene en fryd for øye. Frode sier at de nå gradvis blir klippet ned slik at farten vil øke.

Les mer

Svært bra år for klubben

Svært bra år for klubben

 - 2021 var et fantastisk bra år for Elverum Golfklubb. Den meldingen kom en storfornøyd klubbleder Jørn Ivar Solberg med på klubbens årsmøte 22 mars. Her er deler av styret som nå skal forlenge den gode trenden inn i 2022. Fra venstre Jørn Ivar Solberg, Stine Wasenius Dahl, Gunn Furuheim og Thomas Paulsen. Tore Gunnar Ruud og Finn Johansen sitter også i det nye styret. Rundt 40 medlemmer deltok på møtet. 

Les mer

Klubbmesterskap med flotte prestasjoner

Klubbmesterskap med flotte prestasjoner

Mange flotte og spennende dueller i strålende vær  under årets klubbmesterskap, siste helga i august. Her er noen av de beste samlet etter premieutdeling: Anders Berggren, vinner av juinor herreklassen, Erik Nygård, vinner av herrer senior, Simen Falk Larsen, vinner av herreklassen og Frode Brun, vinner av match herrer. Foran fra venstre Eva Neskvern, vinner av damer senior, Nathalie Brun, vinner av junior dameklassen og Marianne Ullriksen, nummer to i dameklassen. Her vant Veslemøy Heramb.

Les mer

Velkommen til ny attraksjon

Velkommen til ny attraksjon

Elverum og ikke minst Elverum Golfklubb har fått en ny flott attraksjon. Nå ligger en flunkende ny 9-hulls minigolfbane klar for spill. På bildet er daglig leder i klubben, Frode Brun sammen med de to flinke svenske banearbeiderene Anders Carlsson og Martin Straschmann fra City Golf Europa. - Jeg håper at det nye tilskuddet vårt vil skape engasjement, mye moro og lokker nye grupper opp til Starmoen, sier Frode. 

Les mer

Årsmøte 22.mars

Årsmøte 22.mars

Husk årsmøtet 22. mars på Forstmann.

 

Les mer

Sterk NM-innsats på hjemmebane

Sterk NM-innsats på hjemmebane

Elverum Golfklubbs herrelag kom på en flott 2. plass da lag-NM i 2. divisjon ble arrangert på Starmoen helga 17-18 juli.  Herrelaget stilte med Arild Askeland, Frode Brun, Sivert Sende Skotvold, Pål Sønsteby og Victor Nybråten. I herreklassen deltok 17 lag. Damelaget kom på en fin 5. plass blant åtte deltagende lag.

Les mer

Stor suksess

Stor suksess

For 11 gang har ildsjell Tore Gunnar Ruud stått i spissen for en svært vellykket Kiwi-turnering. De siste årene i godt kompaniskap med Coca Cola og Morten Brennemo. Turneringen samlet turnerings-årsbeste med 86 deltagere og de var for første gang var fordelt på fem klasser.  Her er vinnerene: bak fra venstre Rune Midthun - klasse C, Arild Askeland - klasse A, Tom Grinaker - klasse C. Foran Eva Neskvern som vant klasse B og Jeanette Cecilie Bråthen som vant klasse E. For ordens skyld - alle klassevinnerne fikk like fin premie som Arild.

Les mer

Golfjenter fra Innland møttes i Elverum

Golfjenter fra Innland møttes i Elverum

Rundt 40  jenter fra golfklubber over hele Innlandet møttes i Elverum en flott torsdag i begynnelsen av juli. Ei uhøytidelig og artig samling hvor golfjentene i Elverum sto som flinke arrangører. Jentetreffet fortsetter Innlandet rundt med blant annet Mjøsen og Toten som kommende arrangører.

Les mer

Elverum golfklubb har blitt en del av

Elverum golfklubb har blitt en del av "et slag om gangen"

Golf Grønn Glede på Elverum golfklubb har inngått et samarbeidsprosjekt med foreningen "Et slag om gangen".

Les mer

Strøkent

Strøkent

Ikke uten grunn er både sportslig leder, Sivert Sende Skotvold (bildet) og daglig leder, Frode Brun stolte av banen for tida. Ikke minst greenene er i utmerket stand - tette og jevne. Nå gjennstår bare litt ekstra på fairwayer og teesteder før banen er i helt perfekt stand. - Vi har fått mange lovord om banen den siste tida. Ja det er vel kanskje vi som jobber her som er litt kritiske, sier Frode.

Les mer

Utskrift

 • Rema 1000
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • CocaCola
 • Bowling
 • Bakken
 • Forestia
 • Tunet