Golfbox login Ren Hvit

Login Golfbox

Sommertreffen

En av årets mest populære turneringer "Sommertreffen" holder så absolutt stand. Med 72 deltagere, mange fine premier og mye godt spill på en for tida prektig bane, ble det en fin juli-lørdag. Spillerne var delt inn i fem klasser og her er årets treff-vinnere, fra venstre Espen Staff (E-klassen), Anita Slettvold (D-klassen), Hanne Sønsteby (C-klassen), Kenneth Bull (B-klassen) og Steffen Solberg (A-klassen). Gratulerer!

Tee It Forward

For første gang hadde turneringsledelsen innført en endring Golfforbundet har oppfordret til for at endel spillere skal få litt enklere vei til et bedre resultat. Det betydde at herrespillerne i C og D klassen slo ut fra 56-merket i steden for 58 merket. Selv om endringene ikke var store gjorde det noen hull litt enklere å slå ut fra.  Inndeling i fem klasser gjør også konkurransen litt mer spennende for flere.

Raust med premier

I tillegg til klassevinnerne ble også 2. og 3. plassene  premiert. Det ble også kåret to "brutto-vinnere" som ble Hanne Sønsteby i dameklassen og Simen Falck Larsen i herreklassen. Closest to pin på to slag på hull 6 ble Frode Brun, Longest drive  på hull 5 ble vunnet av  Pål Sønsteby og Bente Hauge. I tillegg ble det trukket ut en rekke fine premier på deltager-nummeret.

Nok en gang en flott turnering og godt jobbet av turneringskomiteen som hadde skaffet til veie mange flotte premier. Før premieutdelingen koste folk seg med god grillmat. At det underveis på banen kom noen lette regnbyger la ingen demper på stemningen.